Start > Resor > Show och teater

Show och teater

 

FOREVER PIAF - MUSIKALEN på Göta Lejon 3/9 och 24/9-2022. Pris 1 560 kr. OBS fullbokat 24/9. 
 
Redan under sin korta livstid blev Edith Piaf legendarisk, en av 1900-talets absolut största sångikoner. Hennes drabbande unika röst, hennes älskade sånger och hennes dramatiska liv har aldrig slutat beröra.
Som den äldre Piaf ser vi Malena Ernman och som den yngre hennes dotter Beata Ernman. Ediths vänner, älskare och kollegor gestaltas på scenen av ensemble och orkester medlemmar. Flera av de viktigaste personerna i hennes artistiska utveckling spelas av Björn Kjellman.
HJALMARS SOMMARKARAMELLER 23/7-22. Pris1 085kr inkl. 3-rätters.
”Hjalmar från Viby By” är förmodligen Sveriges segaste revygubbe. Ännu har han inte lagt sandalerna på hyllan. Det blir en frilufts-revy och scenen kommer att ligga vid majstångsplatsen med utsikt över ån som rinner genom bruket. Det är en eftermiddagsföreställning och vi intar våra matplatser i Brevensgården innan föreställningen. OBS inställd!
TOMAS LEDIN - Dalhalla 28-29/7-22. Pris 3 400kr med middag och övernattning.
En nådens sommarkväll med alla klassiska hits! Räkna med allsång, minnen och folkfest. Allt annat vore otänkbart när Tomas Ledin kommer till Dalhalla. I sommar är det äntligen dags. OBS fullbokat!
LERBÄCK - Sommarfars 29/7-22. Pris745 kr inkl. supé.
Lerbäcks teater bjuder in till sommarfars på friluftsscenen. I samband med föreställningen ska vi njuta av en teatersupé i Magasinet eller på uteserveringen.
Maskeradbalen - Opera på Skäret 6/8-22. Pris 1 510 kr inkl. lunch, operaintroduktion, kaffe o smörgås, entré och resan.
I sommar spelas operan Maskeradbalen av Verdi.
KRISTINA FRÅN DUVEMÅLA - Dalhalla 14-15/8-22. Pris 3 100kr med middag och övernattning.
Konserten kommer att spelas av en ensemble på över 100 personer på scen och i huvudrollerna Kristina och Karl Oskar ser vi Viktoria Tocca och John Martin Bengtsson. En storlagen konsertversion av Kristina från Duvemåla i Dalhalla. OBS fåtal platser kvar!
DIGGILOO - Sundbyholm 20/8-22. Pris 950kr sittplatsbiljetter.
Sveriges största sommarturné är redo att ge sig ut på vägarna igen, större och bättre än någonsin och som vanligt fullproppad med några av våra mest älskade artister och musiker! OBS fullbokat!
SÅ SOM I HIMMELEN - SÄFFLEOPERAN 9/10-22 och 16/10. Pris 910kr inkl. lunch.
Så som i himmelen är en föreställning som bjuder på både skratt och gråt, storartad underhållning och tankar om utanförskap och gemenskap. I centrum står den för svenskarna så viktiga körsången, som kan få de mest skilda typer av människor att komma samman och sjunga av hjärtats lust.
LARS LERIN - Sandgrund och ALSTERS HERRGÅRD 14/9-22.
Pris 750 kr inkl. kaffe och smörgås, lunch entré och guide. 
TOOTSIE - Oscarsteatern 15/10 och 13/11-22. Pris 1 680 kr/1 530 kr inkl.2-rätters med kaffe o kaka.
 
Den egoistiska och karriärsdrivna Michael Dorseys (Robert Gustavsson) kämpar för ett break som musikalstjärna på Broadway. Michael har talang men saknar hyfs och självinsikt vilket ger honom ett välförtjänt dåligt rykte. Ur desperation och den bekanta känslan av att alla andra har fel, föds Michaels kvinnliga alterego.
THE BODYGARND - Chinateatern 22/10 och 19/11-22. Pris 1 680 kr inkl. 2-rätters med kaffe o kaka.
 
Filmen från 1992 blev en enorm succé och soundtracket är det mest sålda någonsin. Musikalen berättar filmens historia om hur den värdsberömda stjärnan Rachel Marron får en privat livvakt som ska skydda henne mot en hotfull stalker.
BJÖRN SKIFS - En värld av Skifs! Göta Lejon fred. den 28/10, pris 1 850 kr. Onsd. den 2/11, pris 1 750 kr. Kvällsförställning med matplatsbiljetter på Hamburger Börs.
Rösten som startade det svenska musikundret och satte Sverige på den musikaliska världskartan har under årtionden förgyllt vår tillvaro med hits och mångsidig underhållning. En Värld av Skifs speglar delar av Björns fantastiska karriär och är en kavalkad av musik, hits, husmor och minnen i en praktfull uppsättning skapad av Pernilla Skifs under ledning av Hans Gardemar och ett tiomannaband bestående av några Sveriges absolut bästa musiker.